Nieuwe partnerregistratie

Dit formulier is bedoeld voor oplossingenleveranciers/resellers die een aanvraag willen indienen voor deelname aan het McAfee Partner Program.

Dit formulier kan alleen worden ingevuld door een persoon die bevoegd is om bindende voorwaarden te ondertekenen namens het partnerbedrijf.

Als u vragen hebt, kunt u een e-mail sturen aan het McAfee Partner Care-Team

Bekijk de anticorruptievideo voordat u uw aanvraag indient.


Contactgegevens

Voer hieronder uw contactgegevens in.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* 

 

* 

 

 

 

 

 

 

Bedrijfsgegevens

Vul hieronder de gegevens van uw bedrijf in.

 

 

 

Bovenstaande adresgegevens overnemen

 

 

 

 

 

* 

 

* 

 

 

Gebruik een van de bovenstaande telefoonnummers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*

Voor goedkeuring als McAfee-partner moet u bevoegd zijn om namens uw bedrijf akkoord te gaan met de bovenstaande gebruiksvoorwaarden van het partnerportal. Als tussen Trellix en uw partnerbedrijf al een "channel base agreement" of andere overeenkomst bestaat op basis waarvan uw partnerbedrijf bevoegd is om Trellix Enterprise-producten te verkopen en in aanmerking te komen voor deelname aan partnerprogramma's, vervangt uw bestaande overeenkomst de bovenstaande gebruiksvoorwaarden van het McAfee-partnerportal.

De autorisatie van het bedrijf als McAfee-reseller en het gebruik van het partnerportal is onderhevig aan de bestaande resale-overeenkomst van mijn bedrijf met McAfee; bij ontbreken van een eerdere overeenkomst ga ik, namens mijn bedrijf, akkoord met de gebruiksvoorwaarden van het McAfee-partnerportal.

Afhankelijk van uw locatie moet u mogelijk eerst een vragenlijst voor zakenpartners invullen voordat uw aanvraag kan worden goedgekeurd. Indien dit vereist is, ontvangt u een e-mailbericht van PartnerRegistration@Trellix.com binnen 24 kantooruren nadat wij onze eerste controles hebben uitgevoerd.

 

Back to top